Kapcsolat

Telefon
06 30 709 1740
06 70 940 4088
E-mail
info@livenglish.hu
Cím
2083 Solymár,
Mészégető utca 14.

Bemutatkozás

Eva Hamori

Másképp élem az életem, mint a legtöbb ember. Úgy gondolom, hogy ha szenvedéllyel töltöd azt meg, minden könnyebben a helyére kerül.

A LivEnglish ötlete azért született meg, hogy a magyar gyerekek számára is átadjuk az angol nyelv szeretetét, ők pedig  folyékonyan, magabiztosan beszélhessék azt.

2011 óta tanárként dolgozom, és a fő célom, hogy a nyelvtanuláshoz vezető utat minél kreatívabbá, élvezetesebbé tegyem.

Magyar származású kanadai családként először a tengeren túl, később 5 éven keresztül Franciaországban tevékenykedtünk, most pedig visszatértünk Magyarországra a gyökereinkhez. Budapest külvárosában keltjük életre a LivEnglish programot, hogy egyszerűbbé és nagyszerűbbé tegyük a gyerekek életét.

A hétköznapokban jelenleg is angolt tanítok a Budapesti Francia Iskolában, a vakációk időszaka alatt pedig a családommal együtt, az otthonunkban fogadjuk a tanulni vágyókat. Emellett beindítottam a Privát angol tanítás szolgáltatást is, ahol Skype-on keresztül segítek megszeretni és helyesen használni ezt a csodálatos világnyelvet.

Újra hazatérőként szeretem felfedezni az országot, a gyerekekkel és a férjemmel együtt is rengeteget utazunk bel és külföldön, ahol igyekszünk magunkba szívni a kultúra és a tradíciók minden szépségét. Úgy gondolom, ez adja az élet valódi sava-borsát!

Amikor elkezdtem a személyes, My Expat Life – That’s Hamori című blogomon dolgozni, rájöttem, hogy korántsem vagyok egyedül ebben a kalandban. Rengeteg csodálatos, nyitott és barátságos emberrel ismerkedhettem meg az egész világon, akik ugyanúgy szeretnek új dolgokkal megismerkedni és idegen nyelveket tanulni, mint én magam. Ez is segített abban, hogy új módszereket tanuljak meg, amit később átadhatok a diákoknak. Kifejlesztettem egy olyan tanulási technikát, ami nem csak hogy működik, de inspirálja is a tanulókat abban, hogy egyre jobbak akarjanak lenni.

Érdekességek a Hamori családról

  • 2011-ben felkérést kaptunk arra, hogy szerepeljünk egy reality típusú, amerikai TV showban, aminek a címe House Hunters International volt. A felkérést 2013-ban is megismételték, mi pedig örömmel elfogadtuk. Izgalmas és nagyon érdekes, felejthetetlen élmény volt.
  • Számos magazinnak írtam cikkeket olyan témákban, mint az ESL tanítás vagy az életstílus tippek.
  • Én és a férjem, Alfonz is megszereztük a TESOL szintet és kihívásként tartottuk számon, amikor a főiskolára készülő hallgatóknak segítettünk folyékonnyá tenni az idegennyelv-tudásukat.
  • Franciaországban az a megtiszteltetés ért, hogy dolgozhattam a település népszerűségét növelő kampányon, az angolszász turisták körében. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaphattam arra, hogy visszaadhattam valamit a társadalomnak azért a sok jóért cserébe, ami engem és a családomat ért.
  • A már említett tevékenységek mellett rendelkezünk egy Bed&Breakfast és egy borturizmussal foglalkozó vállalkozással is.
  • A szabadidőmben imádok énekelni! 🙂

Szeretnél több információt szerezni?

Töltsd ki a formot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Gyermek adatai

Kinyitás / Bezárás Törlés

* Kötelező mező

Töltse ki az előző táblázatot, mielőtt új gyermek adatait veszi fel.