Privát angol tanítás

Hamori Éva

Tanulj angolul Skype-on!

Szeretnél hatékonyan készülni a vizsgákra? Csiszolni a már meglévő tudásod, vagy új készségre szert tenni, de mindezt anélkül, hogy elhagynád a lakást? Erre nyújt megoldást a LivEnglish privát angol tanítás lehetősége, ami teljes egészében Skype-on zajlik, csak egy szélessávú Wi-Fi kapcsolatra és Google Documents hozzáférésre van hozzá szükséged.

A rohanó világban még az olyan fontos dolgokra is nehéz időt szakítani, mint a nyelvtanulás. Mi itt a LivEnglishnél szeretnénk, ha ez nem így lenne, éppen ezért hoztuk létre a Skype-on történő privát angol tanítás szolgáltatásunkat, aminek keretén belül a tananyagot Éva szuper intenzív módon online adja át, a szóbeli oktatáshoz pedig természetesen alaposan összeállított nyelvtani segédlet is tartozik. A módszert mi dolgoztuk ki, ezzel sehol máshol nem találkozhatsz.

Minden reggel úgy érzem, hogy nekem van a legjobb munkám az egész világon!

Anyanyelvi oktatónk akcentus mentes tanítást garantál, ráadásul öröm lesz a közös munka, hiszen a Skype találkozóknál a jó hangulatra is külön figyelmet szentel, győződj meg róla magad!

A hagyományos nyelviskolákkal szemben, a módszer nagy előnye, hogy valóban te oszthatod be az idődet, és még csak ki sem kell mozdulnod. Ráadásként a hosszas körmölés és az esetegesen alacsonyabb tudásszinten állók bevárása helyett, itt csak és kizárólag rád koncentrál az angol tanár.

Jól hangzik ugye? Szerezd meg a ma már alapvetőnek számító nyelvtudást Évával jó hangulatban, az otthonod kényelmét élvezve, Skype-on. A privát angol tanítás nem luxus, hanem kulcs a sikerhez, amibe érdemes fektetni.

A privát leckék Solymári otthonunkban vagy akár a tanuló által kiválasztott helyen is elérhetők.

A privát lecke díja: 6000 Ft/óra 


Foglald le az első órádat most!